جزوات کامل برای آزمون دکترای صنایع غذایی

جزوات کامل برای آزمون دکترای صنایع غذایی

جزوه غلات(دکتر کدیور)، لبنیات(دکتر خسروشاهی اصل)، روش های نوین آزمایشگاهی(دکتر کرامت)،انتقال جرم و حرارت(دکتر غلامحسین اسدی)، بیوتکنولوژی یا میکروبیولوژی صنعتی(دکتر زین الدین صنعتی اصفهان)، بیوفیزیک و گوشت

«جهت دانلود فایل، اینجا را کلیک نمایید.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 26 = 36