پاورپوینت مهمترین مشکلات و چالشهای تغذیه کشور -۱۹ اسلاید

پاورپوینت مهمترین مشکلات و چالشهای تغذیه کشور -۱۹ اسلاید

قسمتی از اسلایدها

 

 

 

مقدمه

• برآوردها نشان مي‌دهد كه تا سال ۲۰۲۰ براي تامين نياز غذايي مردم بايستي ميزان توليد سالانه غلات ۴۰% افزايش يابد. به‌عبارت ديگر بايداز ۱/۷۷۳ميليارد تن در سال ۱۹۹۳ به ۵/۲ ميليارد تن وحتی به چهار میلیارد تن در سال ۲۰۲۰ برسد تا جوابگوي افزايش جمعيت جهاني باشدو اين درحالي است كه بايد ۸۵% افزايش توليد غلات در كشورهاي در حال توسعه اتفاق بيفتد
• محدودیت های کشورهای در حال توسعه

۱- حاصلخيزي كم خاك

۲- مقادير كم عناصر معدني قابل جذب در خاك

۳-مديريت نامناسب تغذيه گياه

۴- عدم دسترسي به ارقامي كه از توانايي خوبي در مقابله با كمبود عناصر و يا سميت آنها برخوردار باشند

۵-محدوديت اراضي قابل كشت

۶-محدوديت آب و كاهش روند رشد توليد محصولات كشاورزي

 

مشکلات حوزه دسترسی فیزیکی:

الف:عدم توازن و تناسب در تولید مواد عذایی مورد نیاز جامعه

ب:عدم امکان دسترسی فیزیکی به جهت عدم توزیع مناسب جغرافیایی در بازار

ج:بسته بندی نامناسب مواد غذایی

د:نوسانات فصلی مصرف مواد غذایی به جهت نوسان در تولید و افزایش قیمت

ه : مشکلات موجود در امر نگهداری و مصرف مواد غذایی که موجب کاهش کیفیت و افزایش ضایعات برخی از مواد غذایی می گردد.

 

مشکلات حوزه دسترسی اقتصادی

مشکلات حوزه فرهنگ و سواد تغذیه ای

مشکلات حوزه ایمنی و بهداشت مواد غذایی

مشکلات سلامت تغذیه ای

راهكارهاي تقويت امنيت غذايي و مقابله با سوء تغذيه

۱- تنوع رژيم غذايي:

۲- مكمل هاي غذايي:

۳- غني‌سازي فرم تجاري مواد غذايي:

۴- Biofortification

۱-۴- Agronomic biofortification

۲-۴-  Genetic biofortification

ب) كارآمد نمودن روش‌هاي درمان بيماري مالاريا:

 

 

و سایر عناوین و توضیحات مربوطه …

«جهت دانلود فایل، اینجا را کلیک نمایید.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

22 + = 28